Werken bij Coffeecompany

Werken bij Coffeecompany

Werken bij Coffeecompany betekent koffie in je haar, in je kleren en na een drukke shift ook tussen je tenen… Voor deze intieme relatie is een hardnekkige passie voor koffie (aangeboren of aangeleerd) dus geen overbodige luxe.

Store manager Amsterdam (full time)

Als Storemanager bij de Coffeecompany ben je, naast barista, verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie, sfeer en kwaliteit van jouw eigen Coffeecompany.

Je ontwikkelt zowel je leidinggevende als ondernemers kwaliteiten en je bent in staat je enthousiasme voor koffie en mensen over te brengen op het team en de klanten.

Je bent leergierig, maar brengt ook een eigen visie en persoonlijkheid mee. Ben jij opzoek naar serieuze baan in een leuk bedrijf, een eerste of tweede stap in je carrière? Leidinggevende ervaring en of horeca ervaring zijn een pré maar niet noodzakelijk.

Solliciteren kan door in een geschreven motivatie aan te geven waarom juist jij geschikt bent voor deze functie en welke ervaringen en kwaliteiten je bezit. Stuur je sollicitatie naar jobs@coffeecompany.nl.

Barista bij Coffeecompany

BaristaCoffeecompany

Tijdens de barista-training leer je over de biologie en geschiedenis van koffie, de espressomachine en natuurlijk alle geheimen van de perfecte espresso en fabelachtig melkschuim. Na deze 2 daagse basistraining in de branderij op het Zeeburgerpad in Amsterdam word je verder ingewerkt in de winkel. Omdat een echte barista nooit uitgeleerd is, kun je je vervolgens inschrijven voor verschillende advanced trainingen om je verder te ontwikkelen als barista.

Wie weet sta jij uiteindelijk op het podium in de tweejaarlijkse CC Barista Cup en win jij een reisje naar de Big Apple.

Koffie is van iedereen en tijdens je shift zie je dan ook de hele stad voorbij komen. Al snel weet jij precies wie je blij maakt met een nieuwe Ethiopische espresso, dat die vaste klant zijn cappuccino met een zoetje én een suikertje drinkt en dat de vriendin van de bakker op de hoek een tweeling krijgt. Je werk is dan ook het leukst als je plezier haalt uit je relatie met je klanten en met je collega barista’s.

Het is de ideale parttime baan, goed te combineren met je studie, zangcarrière of het schrijven van je eerste boek. Bovendien ben jij straks koffie expert voor het leven!

Werken bij Coffeecompany betekent veel vrijheid, maar ook veel verantwoordelijkheid. Het is geen klassieke bijbaan waar je na je shift weer vanaf bent; barista ben je elke dag, de hele dag.

Direct solliciteren als Barista?

Vul het sollicitatieformulier hieronder volledig in en solliciteer direct als barista. We krijgen dagelijks heel veel sollicitaties binnen. We kunnen onmogelijk iedereen uitnodigen, dus zorg er in ieder geval voor dat je opvalt. Probeer een zo persoonlijk mogelijk verhaal te vertellen. En natuurlijk willen we graag weten waarom je graag met koffie werkt!

**Je hoeft, als je in meerdere Coffeecompany's wil werken, maar 1 keer een sollicitatie op te sturen.

Geef altijd een voorkeursfiliaal op, zo weten we in ieder geval in welke stad je wilt werken. Je sollicitatie wordt dan automatisch doorgestuurd naar alle store managers in die stad.**

Solliciteer

Door dit sollicitatieformulier te versturen geef je toestemming om je gegevens te gebruiken in het kader van de sollicitatieprocedure. Meer hierover in onze privacy voorwaarden.

Back to Top